Uncategorized

Триано Русе изгражда собствен производствен комплекс

Триано Русе изгражда собствен производствен комплекс

Щастливи сме да споделим плановете си за разширяване на нашите производствени и складови възможности, с които се предвижда до края на 2024 г. Триано Русе да разполага с цели пет завършени нови сгради на територията на град  Русе.

Първата сграда от новия производствен комплекс е вече факт и функционира от няколко месеца. Там е новооборудваният ни стъкларски цех с модерна поточна линия и автоматизирани процеси. “До края на тази година предстои да завършим още една сграда, с която ще увеличим капацитета на сегашните си складови площи. Това означава, че ще можем да поддържаме по-големи наличности и да намалим времето за доставка до нашите партньори и крайните клиенти,” обяснява Пламен Костов, управител на Триано Русе.

Като най-голям производител на мебели за баня от PVC в България и водещ в обработката на стъкла в русенски регион, за нас е важно да развиваме производството си в посока на изграждане на повече мощности, по-голям капацитет и най-вече автоматизация и модернизация. Само така можем да сме наистина независим производител, който да дава гаранция едновременно за качеството на своите продукти и за времето за производство и доставка.

Във времена, в които веригите за доставки в цял свят са нарушени, ние имаме възможност да предложим на клиентите си цялостно решение и то в най-разумни срокове. А това е от изключително значение в контекста на трудностите, които среща в момента строителната индустрия. “Хората търсят най-вече сигурност и гаранция, че нуждите им могат да бъдат посрещнати, а идеите им – реализирани. Взимат решение на база оптимален баланс между естетика, качество, цена, водоустойчивост и дългогодишна гаранция. За близо 20-те години, които сме на пазара и доверието, което сме изградили, вярваме, че инвестицията в собствен производствен комплекс е правилната стъпка за българския пазар,” допълва Росен Костов, съдружник в Триано Русе и ръководител на стъкларския цех.

Засиленият интерес към произведени в България мебели, които да отговарят на особеностите на българските жилища ни показва, че можем да сме конкурентноспособни дори на най-утвърдените световни брандове. Универсалните решения, които те предлагат, не винаги са съвместими с нуждите на българските домакинства. Напротив, все повече хора се доверяват на интериорни дизайнери и търсят личен акцент в пространствата, които обзавеждат. “С увеличаването на производствените ни мощности и модерното оборудване вярваме, че ще можем да откликваме и на все повече индивидуални поръчки според спецификациите на клиентите, да увеличаваме продуктовата гама и да търсим алтернативи на стандартното оборудване за баня,” допълва Пламен Костов. 

Към момента екипът на Триано Русе наброява над 60 човека, повечето от които имат дългогодишен опит в нашата фирма, а някои от тях са с нас от самото начало. Продуктовият ни каталог е изцяло с произведени от нас мебели, огледала и паравани за баня. В близост до производствената ни база е и нашият фирмен магазин, в който клиентите ни могат да получат и индивидуална консултация за обзавеждането на своята баня. Партньорската ни мрежа е в цялата страна, като продукти с бранда Триано може да намерите в най-големите специализирани центрове за обзавеждане като “Баня стил”, “Баня мечта”, “Хикови” и други.  

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *