С плъзгане

Стилни и функционални паравани и душ-кабини с плъзгане създадени за вашата нова баня. Удобно се отварят и затварят с висококачествен плъзгащ профил (soft close).. Лесни за почистване и не допускат водата да излиза.

Плъзгащите паравани за баня: комбинация от качество и функционалност

В днешно време много домакинства избират да инвестират в банята си, като търсят не само функционалност, но и естетическа красота. Плъзгащите паравани за баня са един от тези елементи, които могат да направят значителна разлика във външния вид на банята и да предложат по-голям комфорт и удобство.

Качествени плъзгащи паравани за баня

В момента на избор на плъзгащ параван за баня, е важно да се избере качествен продукт, който може да осигури устойчивост на натиск, дълготрайност и надеждност. Важно е да се обърне внимание на материала, от който е изработен параванът, за да се гарантира, че е устойчив на вода и корозия.

Всички плъзгащи паравани за баня в Triano.bg са направени от:
  • Закалено стъкло 8 мм
  • Алуминиев профил към стената
  • Висококачествен плъзгащ профил (soft close)
  • Дръжка за врата
  • Силиконово уплътнение

Лесни за почистване и поддръжка

В допълнение към качеството, лесното почистване и поддръжката са други важни фактори при избора на плъзгащ параван за баня. Подходящите материали за паравана могат да улеснят почистването и да намалят риска от натрупване на мръсотия и калциеви наслагвания.

Плъзгащите паравани за баня предлагат функционалност и естетика, които могат да направят значима разлика в банята ви. Изберете качествен продукт, който е лесен за почистване и поддръжка, за да се насладите на комфортно и релаксиращо преживяване във вашата баня.

Харесвате ли нашите продукти

Кликнете на, звездите за да оцените!

Средна оценка / 5. Отзиви:

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени нашите продукти!