Квадратни огледала

Показване на 6 резултата

Квадратните огледала за баня предлагат възможности за организация и съхранение на вашите козметични и тоалетни принадлежности. С полици, разположени в долната част на огледалото, можете лесно да поставите необходимите ви продукти за грижа за косата, кожата и тялото, както и аксесоари за грим и бръснене.

Със своите рефлекторни LED крушки, огледалата на Triano осигуряват ярка светлина, която е особено полезна при гримиране и бръснене. Тази светлина може да бъде регулирана, за да осигури различни нива на осветление в зависимост от вашите нужди.

Квадратните огледала имат стилен и модерен дизайн. Те са изработени от висококачествени материали, които ги правят здрави и издръжливи, а PVC основата им позволява да издържат на влага и да се почистват лесно. Сензорните бутони правят употребата на огледалото много удобна и лесна, а матираният стъклен панел осигурява ясен и ярък отразяващ образ без изкривявания.

Огледалата на Triano са отличен избор за всяка баня, която желае да се възползва от възможностите на модерната технология и да се наслади на красотата и функционалността на висококачествени продукти.

Харесвате ли нашите продукти

Кликнете на, звездите за да оцените!

Средна оценка / 5. Отзиви:

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени нашите продукти!