С нас може да създадете красива и практична баня, която да остане такава с години

Близо 20 години ние от Триано Русе помагаме на нашите клиенти да обзаведат своята баня, така че да тя да им носи усещане за уют, чистота и индивидуалност.

Започнахме своето собствено производство в малък цех с трима души, за да извървим успешно стъпките до утвърдена марка, позната с качествените си продукти и гарантираното внимание към всеки детайл.

Съвършено водоустойчиви мебели изцяло произведени в България

Баните и санитарните помещения в голяма част от българските жилища имат своите специфични нужди. Обикновено те не са много просторни, рядко имат прозорци и през повечето време са доста влажни. Затова сме фокусирали нашия бизнес в производството на мебели за баня, които са изработени от висококачествен PVC материал и това ги прави почти вечни. 

Целият ни продуктов каталог е произведен изцяло при нас. Това ни позволява да даваме пълна гаранция за използваните материали, трайността на покритието, водоустойчивостта и издръжливостта на всеки елемент. Механизмите, пантите, водачите и обковите също са от неръждаеми материали. Доставяме ги от доверени производители, с които си партнираме от години. Така можем да предложим на нашите клиенти цялостно решение за банята, което да се ползва с години и да издържа на всякакви условия.

Независимо производство, планирани количества, гарантирани срокове

Ремонтът на банята е не само най-сложната част от изграждането на едно жилище, но и от него зависи кога едно пространство ще стане обитаемо. Затова основен стремеж в работата ни е да предложим на клиентите разумни срокове за изработка на поръчаните мебели, дори когато те са по индивидуални размери и спецификации. Инвестираме в производствени мощности, разширяваме капацитета си, планираме поне с половин година напред нужните суровини и изграждаме процесите си така, че да сме максимално адекватни и конкурентноспособни спрямо търсенето на пазара. 

Наша водеща цел е да спазим поетите ангажименти към всеки клиент, както за качеството на неговата поръчка, така и за сроковете на изпълнение. Знаем, че във времена на нарушени световни вериги за доставка това е от първостепенно значение.

От универсалното до уникалното и всичко между двете

За всеки производител от бизнес гледна точка най-лесно би било да предлага само универсални решения. Но когато става дума за избор на интериор, и то за най-личното пространство в дома, възможността за индивидуален проект е безценна за хората. Ние от Триано сме готови да извървим тази допълнителна крачка за нашите клиенти. Работим по индивидуални размери, избираме нестандартни детайли, тонираме цветове по зададена мостра, предлагаме допълнително покритие за лесно почистване и още много възможности.

Дългогодишният ни опит в обзавеждането на най-използваните помещения във всеки дом ни е научил, че цената на една грешка или компромис в банята, често може да бъде много висока. Ние сме тук, за да ви дадем професионален съвет и препоръка, така че да постигнете най-добрия резултат според вашите желания и възможности.

Ще се радваме да бъдем ваш доверен партньор в изграждането на мечтаната баня!