Шкафове за баня

Показване на 1–24 от 171 резултата

Асортиментът ни от шкафове за баня и органайзери ще ви помогне да подредите банята така, че всеки да намира четката си за зъби, дори и рано сутрин. Мебелите за баня се предлагат в огромно разнообразие от различни размери и стилове, за да паснат на всяка баня.

Как да изберете

Изборът за решение за съхранение в банята зависи от достъпното място и от това какво искате да добавите в него. В Triano.bg може да намерите долни, горни шкафове, както и комплекти от двете.  Също така ще намерите огледални решения за личната грижа, конзолни и ъглови модели шкафове за пълноценно използване на наличното пространство. Изберете решението, което отговаря на нуждите и вкуса ви.

От какви материали се произвеждат

Мебелите в Триано се изработват от висококачествени материали. Всички модели са направени от водоустойчиво PVC, а модерните дървесни цветове са от HPL покритие. Металните елементи са изработени от хром-никел, за по-голяма стабилност и за да се избегне ръждясване. Доставяме ги от доверени производители, с които си партнираме от години. Така ние предлагаме цялостно решение за банята, което да се ползва с години и да издържа на всякакви условия.

Лесни за монтаж

Всички мебели в Triano.bg разполагат с инструкция за монтаж, която е достатъчно подробна и разбираема, като включва илюстрации и стъпки, които да следвате. В случай, че не разполагате с време или желание и имате допълнителни въпроси, може да се свържете с нас: 0888148782

Харесвате ли нашите продукти

Кликнете на, звездите за да оцените!

Средна оценка / 5. Отзиви:

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени нашите продукти!