Душ-кабини

В Триано, ние разбираме, че вашата баня заслужава най-доброто – душ-кабини, които съчетават качество, стил и индивидуален дизайн. Независимо дали търсите готово решение или искате да поръчате нестандартна душ-кабина, ние предоставяме богато разнообразие от продукти, изработени с висококачествени материали.

Индивидуални решения по ваша заявка

Ако вашата баня е уникална и изисква специално решение, Триано предлага душ-кабини по поръчка. Нашите инженери и дизайнери са готови да създадат перфектното решение, изцяло съобразено с вашия интериор и изисквания.

Висококачествени материали

Всички наши душ-кабини и паравани се отличават с висококачествени материали, предоставяйки надеждност и дълготрайност. Ето някои от характеристиките, които откривате в нашите продукти:

  • Закалено стъкло 8 мм: Нашите душ-кабини са снабдени със закалено стъкло от 8 мм, което осигурява здравина и безопасност при използване.
  • Алуминиев профил към стената: Устойчивият алуминиев профил на стената гарантира стабилност и дълготрайност на вашата душ-кабина.
  • Обтегач стена-стъкло: С иновативния обтегач между стената и стъклото създаваме здраво и стабилно закрепване.
  • Две отваряеми врати: Нашите душ-кабини с две отваряеми врати предоставят удобен достъп и по-голяма свобода на движение.
  • Две дръжки за врати: Улеснете си входа и изхода с две здрави и стилни дръжки за врати.
  • Силиконово уплътнение: Силиконовите уплътнения гарантират, че вашата душ-кабина е цялостно герметична и без протичания.

Защо да изберем душ- кабини от Триано

С душ-кабини и паравани Триано, вие получавате не само продукт от висок клас, но и възможността да персонализирате вашия банен интериор така, както искате. Нашата цел е да предоставим удовлетворение и стил във всяка баня. Изберете Триано и превърнете вашата баня в място на комфорт и релаксация, където качеството и дизайнът се сливат в едно.

Харесвате ли нашите продукти

Кликнете на, звездите за да оцените!

Средна оценка / 5. Отзиви:

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени нашите продукти!