ПОРЪЧКИ

 1. Как да направя поръчка? Ако продуктът, който желаете да закупите е обявен в сайта в необходимия ви размер и цвят можете директно да го добавите в количката и да поръчате. Ще получите автоматичен отговор по електронна поща, както и обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката.
 2. След колко време ще получа поръчката си? Наличностите в сайта са актуални. Продуктите, които показват до 7 работни дни срок на доставка ще бъдат доставени с фирмен транспорт или куриер в упоменатият срок, като предният ден ще получите обаждане от нас. Продуктите, които показват срок на изпълнение до 30 работни дни, както и всички индивидуални проекти, не са налични на склад и се изпълняват по поръчка. След потвърждение ще получите проформа фактура, по която да заплатите 50% аванс, за да стартираме изпълнението на поръчката. Когато е готова, ще се свържем с Вас за доставка и доплащане на останалата сума. Възможно е и заплащане на 100% от сумата авансово.
 3. Изработвате ли душ-кабини по поръчка? Разполагаме с голям стъкларски цех, снабден с автоматизирани роботи и машини, с които прецизно можем да изработваме стъклени душ-кабини и паравани по индивидуални размери. Изпратете ни желаните размери и ще изготвим ценова оферта.
 4. Изработвате ли шкафове по поръчка? Изработваме шкафове по индивидуален проект и размери. Свържете се с нас за повече информация и ценова оферта.
 5. Защо понякога могат да се намерят шкафове на Триано на по-ниски цени в магазини за баня? Ние сме производител, който работи с много специализирани магазини за баня в цялата страна на принципа на препоръчителна клиентска цена и търговска отстъпка. Всеки отделен търговец от своя страна сам определя ценовата си политика и продуктите, които да включи в различни промоции.
 6. Водоустойчиви ли са дървесните шкафове? Ние от Триано произвеждаме само 100% водоустойчиви мебели за баня. Дървесното покритие е HPL. Повече подробности за него можете да прочетете тук
 7. Къде мога да видя на живо мебели Триано, както и различните цветове? Разполагаме с фирмен магазин единствено в Русе. В цялата страна имаме партньорска мрежа от магазини, в които можете да видите изложени наши шкафове, както и да изберете цвят от мостреник. За конкретни магазини във Вашия град можете да се свържете с нас и ще Ви предоставим необходимата информация.

 

ДОСТАВКА

 1. Колко струва доставката? При поръчки над 250 лв доставката до адрес в рамките на страната е безплатна. При поръчки под тази сума, доставката е за сметка на клиента и е фиксирана в размер на 60 лв. за палетна пратка.
 2. С кой куриер доставяте? В повечето случаи в рамките на големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара загора и други доставяме до адрес с фирмен транспорт на Триано ООД, за да минимизираме риска от счупване при транспорт. За по-малките населени места работим с водещите куриерски фирми, като стоката се изпраща предимно с палетна пратка и винаги с преглед и застраховка.
 3. Какво да направя при получаване? ВАЖНО! Задължително отворете стоката пред куриера, без използване на макетно ножче. Всяка пратка е застрахована, но дефекти и повреди трябва да се установят в присъствието на куриера. При установяване на повреда се попълва протокол на място.

 

МИВКИ

 1. Харесал съм си друга мивка. Можете ли да изработите шкаф с нея? Да, работим с всички водещи производители и вносители на санитарен фаянс и можем да поръчаме и произведем шкаф с избраната от Вас мивка. Свържете се с нас за повече информация и ценова оферта.
 2. С какви мивки са шкафовете? Почти цялата ни гама е произведена с мивки от порцелан. В Информация за продукта към всеки конкретен шкаф можете да намерите повече детайли за използвания модел мивка.
 3. Мога ли да поръчам шкаф без мивка? Да, можете да закупите нашите модели и без мивка. Свържете се с нас за повече информация и цена за конкретен модел.

 

ОСВЕТЛЕНИЕ И ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ

 1. С какво осветление са горните шкафове и огледалата? Всички горни шкафове и огледала са произведени с ефективно и икономично LED осветление с неутрална светлина (4200К).
 2. Може ли да се подменя осветлението, ако изгори? Да, всички наши шкафове и огледала са направени така, че осветлението да може да се подмени, в случай, че се наложи.
 3. Какви изводи/кабели трябва да оставя за осветлението на огледалото/горния шкаф? Необходим е кабел със захранване на 220V, който се подвързва директно.
 4. Ако съм поръчал контакт за горен шкаф, необходим ли е още един извод/кабел? Не, можете да захраните осветлението и контакта от един кабел.
 5. Искам нагревател за огледалото. Трябва ли да си поръчам и тъч бутон? Не, не е задължително. Ако не поръчате допълнителна екстра тъч бутон, нагревателят ще се включва с копче.
 6. Има ли значение къде точно е кабелът за осветлението при горния шкаф/огледалото? Местоположението на кабелът за захранване трябва да е съобразено с модела на горния шкаф, както и с височината, на която ще се монтира. За някои шкафове е отгоре, за други в ляво или дясно. За повече подробности за избрания от Вас модел, можете да се свържете с нас.
 7. Ако искам нагревател за огледалото, необходим ли е още един кабел? Не е необходимо да има оставен още един захранващ кабел, освен ако клиента не държи да е отделен.
 8. Предлагат ли се горните шкафове без осветление? Да, могат да се предложат и без осветление, със или без изменение на визията. Свържете се с нас за повече информация и ценова оферта.

 

МОНТАЖИ

 

  1. Можете ли да дойдете на място за вземане на размери и правите ли монтажи? Концентрирали сме се в производството и там сме насочили всички ресурси, поради което не можем да предложим услуга за вземане на размери. За Русе и региона си сътрудничим с доверен партньор, който извършва тези услуги. След поръчка и при проявен интерес ще предоставим данни за контакт. За останалата част от страната препоръчваме да намерите професионалист, който да вземе размерите и после да извърши монтаж.
  2. Къде трябва да са изводите за вода и мръсен канал? Това е стандартното разположение. Ако при Вас изводите са на различни размери можем да изработим шкаф по поръчка, който да е с необходимото зарязване за тръбите.

Въпроси и отговориВъпроси и отговори

 1. На каква височина се монтира шкафа? Като стандарт е прието горният ръб на горен шкаф да се монтира на височина 190 см, а горен ръб на долен шкаф/мивка да е на 85-90 см.
 2. Какви грешки мога да допусна при монтажа? Най-често допусканата грешка е да се използват отворите на мивката за захващане към стената. Мивката НЕ се монтира или прикрепя към стената по никакъв начин. Към всеки шкаф има приложена монтажна схема, както и комплект с крепежни елементи – планки и дюбели, които се използват за монтажа на шкафа. Монтажните схеми можете да откриете също и онлайн в нашия сайт при Информация за продукта за всеки отделен шкаф и в секция Монтажи тук. Съветваме Ви да използвате услугите на професионалист за извършване на монтажа, за да избегнете възможни грешки и повреди.