1. Какъв е срокът за изработка и начинът на доставка?

  За налични продукти от стандартините ни серии, срокът за доставка е 7 работни дни.

 За неналични мебели, паравани и огледала, които се изработват по индивидуален проект и размери, срокът за изработка е до 25 работни дни

 Изработката по индивидуален проект започва, след като се уточнят всички детайли и след получаване на авансово плащане.

 За доставка се избира най-добрия вариант – с куриер или фирмен транспорт, в зависимост от обема на изделията и от града.

 

  1. Може ли да се изработи даден модел с различни размери и цветове?

Всички мебели, паравани и огледала могат да се изработят по индивидуален размер. Консултантите на Триано Русе ООД предлагат варианти за изработка съобразно индивидуалните особености, посочени от клиента. Повечето модели мебели могат да се изработят в желан от клиента цвят, както и да се тонират в нюанс на плочките.

 

  1. Каква е цената на мебелите и параваните по индивидуални размери и какъв е начинът на плащане?

Цените на мебели, паравани и огледала по индивидуален проект се определят  в зависимост от размерите, цвета, мивката или други особености на проекта. За конкретна оферта се свържете с нас по телефон или чрез формата за запитване. 

Начинът на плащане се договаря индивидуално с всеки клиент.

 

  1. Къде мога да видя мебели на Триано Русе ООД, цветове и дървесни разновидности?

Имаме партньорска мрежа от магазини в цялата страна, в които можете да видите изложени наши мостри, както и да изберете цвят от мостреник. За допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на посочените телефони за контакти.