История

Триано Русе е компания за производство на мебели за баня и обработка на плоски флоатни стъкла и огледала с история на повече от 10 години. През този период предприятието се превръща в едно от водещите в производството на мебели за баня, огледала, паравани, като високото качество и внедряването и използването на иновационни технологии става приоритет за компанията.

През изминалите години Триано Русе успява да спечели клиентите си и да се утвърди на българския пазар благодарение на произвежданите продукти с високото качество, отличителен дизайн и практичност, осигурени от професионалния екип на фирмата. Важен принцип в политиката на компанията е предлагането на продукти с гарантирано качество и произход, отговарящи на българските и европейските стандарти.

Компанията ни има добре развита логистика и превозва мебелите в цялата страна със собствен транспорт, като по този начин осигурява сигурна и невредима доставка. По желание на клиентите ни продукцията се изпраща и по куриер до всяка точка на България, като всички наши пратки имат 100% застраховки за всякакъв вид вреди.

© 2019 Триано Русе Всички права запазени!